SCHAUMBURG WATCH

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από microbrand ρολογιών, για εταιρίες που κάποιες από αυτές είναι αρκετά γνωστές, κάποιες λιγότερο και κάποιες στην απόλυτη αφάνεια (τουλάχιστον για την ελληνική αγορά) αλλά πραγματικά άξιες αναφοράς!

Ψάχνοντας βρήκα πολλές λιγότερο γνωστές μάρκες που αξίζουν περισσότερη προσοχή από αυτή που λαμβάνουν και η Schaumburg Watches είναι μια μάρκα που πραγματικά ξεχώρισε στο πλήθος. Με μια ευρεία επιλογή από ενδιαφέροντα μοντέλα, μου κίνησαν την περιέργεια να μάθω περισσότερα για αυτά τα γερμανικής κατασκευής ρολόγια.

Η Schaumburg Watch, με έδρα το Rinteln της Γερμανίας, ιδρύθηκε το 1998 από τους κύριους Lindburgh και Benson. Είναι μια ωρολογοποιία μπουτίκ που παράγει λιγότερα από 1.000 ρολόγια το χρόνο. Η εταιρία εστιάζεται στο να παράγει ενδιαφέρων ρολόγια για συλλέκτες σε λογικές τιμές.

Με πρωτότυπες ιδέες και ιδιότυπα χρονόμετρα και χρονογράφους, τα ρολόγια Schaumburg κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους κύκλους της υψηλής ωρολογοποιίας σε πολλή σύντομο χρονικό διάστημα.

Το 2015 η Schaumburg Watch με το ρόλοι της MooN Watch Galaxy απέσπασε το βραβείο “Ρολόι της Χρονιάς” στο Salon Exceptional Watches (SEW), μεταξύ των εταιριών που διαγωνίστηκαν για το βραβείο ήταν και επωνυμίες βαρέων βαρών όπως η Parmigiani, TAG Heuer, Franck Muller, Carl F. Bucherer και άλλες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.