Rolex service center

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιό είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας των ρολογιών Rolex;

Είναι γνωστό ότι η επιτυχία της Rolex βασίζεται στην αξιοπιστία και ανθεκτικότητα των ρολογιών της, έτσι ώστε να μπορούν να συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους για μια ολόκληρη ζωή και στη συνεχεία να περάσουν από γενιά σε γενιά!

Για να μπορέσει αυτό να πραγματοποιηθεί στη πράξη, η Rolex δημιούργησε ένα μεγάλο δίκτυο εξειδικευμένων after-sales service εργαστηρίων (υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μετά την πώληση) στις χώρες όπου διατίθενται τα ρολόγια Rolex. Αυτή η πρωτοβουλία εξασφαλίζει στους καταναλωτές ότι τα ρολόγια τους θα λάβουν τα καλύτερα πρότυπα συντήρησης οποιαδήποτε στιγμή, διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας. Αυτά τα εργαστήρια ανά τον κόσμο λειτουργούν και διαχειρίζονται από την Rolex World Service και είναι στελεχωμένα με ωρολογοποιούς οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί εκτενώς από την Rolex, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέπεια και η ποιότητα των εργασιών τους.

Κάθε ρολόι, αφού συντηρηθεί και πιστοποιηθεί από ένα after-sales service εργαστήριο Rolex, θα απολαύσει μια διετή διεθνή εγγύηση που καλύπτει τα εξαρτήματα και την εργασία του. Επίσης, η Rolex διασφαλίζει ότι η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε κάθε μοντέλο ρολογιού θα είναι εγγυημένη για τουλάχιστον 35 χρόνια ακόμη και μετά την απόσυρσή του από την αγορά. Εάν το ρολόι έχει αγοραστεί πριν από αυτό το χρονικό περιθώριο, η επισκευή του θα παραδοθεί στο Atelier αποκατάστασης vintage ρολογιών Rolex στη Γενεύη, (δείτε παρακάτω), ένα ειδικό διαμορφωμένο τμήμα που χειρίζεται σπάνια και ιστορικά κομμάτια Rolex.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.